Contact Us For
More information

Contact Us

ویزای طلایی پرتغال

دریافت اقامت پرتقال از طریق برنامه ویزای پرتقال با سرمایه گذاری در خواص جهانی. شما از راحتی حداقل حداقل شرایط اقامت لذت ببرید؛ 7 روز برای سال اول و 15 روز برای هر دو سال آینده.

هیچ انکار این واقعیت است که اقامت و شهروندی در منطقه یورو بسیار مطلوب است و به دنبال قدرت اقتصادی، ثبات سیاسی، شرایط آب و هوایی مطلوب و فرصت های آموزشی و شغلی در دسترس ساکنان است.

از اکتبر 2012 دولت پرتغالی، زمانی که اعلام کرد که به روز رسانی قانون مهاجرت خود را اعلام می کند، این آرزو را افزایش داده است که ساکنان غیر اتحادیه اروپا را مجاز به درخواست مجوز اقامت معتبر 5 ساله در پرتغال می داند که به عنوان ویزای طلایی پرتغال شناخته می شود، زندگی و سفر ویزای رایگان در کشورهای شنگن از طریق این اقامت پرتغال توسط برنامه سرمایه گذاری.

هنگامی که یک سرمایه گذار املاک و مستغلات را در پرتغال به ارزش 500،000 یورو و یا بیشتر خریداری می کند، یک ویزای طلایی یک ساله به طور موقت اعطا می شود که دو بار برای دوره های 2 ساله تمدید می شود، به این معنی که زمان هماهنگ برای این ویزا 5 سال است. پس از این 5 سال، سرمایه گذاران می توانند برای اقامت دائم درخواست دهند. پس از 6 سال، فرد واجد شرایط درخواست پرونده شهروندی پرتغالی و پاسپورت پرتغالی خواهد بود.

برنامه اقامت پرتغال قابل دسترسی است حتی اگر اقامت اصلی شما در کشور دیگری باشد. فقط بخشی از این فرآیند، الزامات اساسی برای سرمایه گذاران است. 7 روز اقامت در پرتغال باید در طول سال اول و 15 روز در طول هر دوره بعد از دو سال تحقق یابد.

یک مزیت بزرگ این مجوز طلایی پرتقال پرتغال این است که اقامت نیز به اعضای خانواده شما شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال (و کودکان بالای 18 سال که هنوز تحصیلات تمام وقت دارند) و حتی والدین متقاضی اصلی تمدید می شود. علاوه بر این، برنامه اقامت پرتغال به شما اجازه می دهد:

حق کار در پرتغال – 

دسترسی به کلیه خدمات عمومی پرتغال، از جمله خدمات بهداشتی و درمانی –

سفر بدون ویزا به کشورهای منطقه شنگن –

گزینه ای برای زندگی کردن، اجاره یا اجاره ملک خود –

امکان همکاری مالکیت املاک و مستغلات –

در سال پنجم هنگامی که شما اجازه اقامت دائم خود را در پرتغال دریافت می کنید، شما می توانید به فروش ملک خود بپردازید. در پایان سال ششم خود در پرتغال، شما برای شهروندی پرتغالی و اتحادیه اروپا واجد شرایط خواهید بود. این تفاوت اصلی بین طرح پرتغالی و ویزای طلایی یونان است که اجازه اقامت یونان بدون زندگی در کشور را نمی دهد.

مدت زمان 6 ماه برای اقامت، 6 سال برای شهروندی
کشورهای رایگان ویزا پرتغال با اجازه اقامت خود به صورت رایگان در سراسر منطقه شنگن اروپا سفر کنید. هنگامی که شهروندی به دست می آید، شما می توانید در بیش از 170 کشور، بدون ویزا سفر کنید
نوع سرمایه گذاری سرمایه گذاری املاک
هزینه سرمایه گذاری 500,000 یورو

فواید برنامه ویزای طلایی پرتغال

آزادی برای خانواده شما

  • اقامت در مدت 6 ماه برای شما و خانواده تان
  • دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی در پرتغال
  • مسیری برای اطمینان از شهروندی پرتغال پس از 6 سال
  • شهروندی دوگانه پرتغالی مجاز است بنابراین هیچ تاثیری بر ملیت موجود ندارد

امنیت برای خانواده شما

  • اقامت برای همسر و فرزندان زیر 18 سال (یا بیش از 18 سال تحصیلی)
  • خانواده می توانند در یک کشور دارای ثبات سیاسی کار کنند و تحصیل کنند و بخشی از منطقه یورو هستند
  • بدون نیاز به اقامت در پرتغال برای حفظ مجوز اقامت لازم نیست
  • والدین متقاضی اصلی نیز تحت این طرح واجد شرایط هستند

ویزا سفر رایگان

  • هنگامی که اجازه اقامت پرتغال صادر شد، شما و خانواده تان می توانند آزادانه به پرتغال سفر کنند و از پرتغال سفر کنند
  • سفر در منطقه شنگن نیز بدون ویزا است
  • بدون نیاز به سفر اول به پرتغال برای دسترسی به منطقه شنگن
  • مجوز اقامت برای پرتغال به شما اجازه می دهد در هر یک از کشورهای منطقه شنگن 3 ماه از هر 6 ماه اقامت داشته باشید با ورود و خروج نامحدود

مزایای مالی و مالیات

  • قادر به حرکت سرمایه گذاری و باز کردن حساب های بانکی در یک محیط پایدار و ایمن است
  • بدون مالی بر درآمد بین المللی
  • مالیات تنها در مورد پولی که در پرتغال به دست آورده می شود قابل استفاده است
  • فرصت برای ساخت یک کسب و کار در یک محیط امن

آزادی برای خانواده شما

  • اقامت در مدت 6 ماه برای شما و خانواده تان
  • دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی در پرتغال
  • مسیری برای اطمینان از شهروندی پرتغال پس از 6 سال
  • شهروندی دوگانه پرتغالی مجاز است بنابراین هیچ تاثیری بر ملیت موجود ندارد

امنیت برای خانواده شما

  • اقامت برای همسر و فرزندان زیر 18 سال (یا بیش از 18 سال تحصیلی)
  • خانواده می توانند در یک کشور دارای ثبات سیاسی کار کنند و تحصیل کنند و بخشی از منطقه یورو هستند
  • بدون نیاز به اقامت در پرتغال برای حفظ مجوز اقامت لازم نیست
  • والدین متقاضی اصلی نیز تحت این طرح واجد شرایط هستند

ویزا سفر رایگان

  • هنگامی که اجازه اقامت پرتغال صادر شد، شما و خانواده تان می توانند آزادانه به پرتغال سفر کنند و از پرتغال سفر کنند
  • سفر در منطقه شنگن نیز بدون ویزا است
  • بدون نیاز به سفر اول به پرتغال برای دسترسی به منطقه شنگن
  • مجوز اقامت برای پرتغال به شما اجازه می دهد در هر یک از کشورهای منطقه شنگن 3 ماه از هر 6 ماه اقامت داشته باشید با ورود و خروج نامحدود

مزایای مالی و مالیات

  • قادر به حرکت سرمایه گذاری و باز کردن حساب های بانکی در یک محیط پایدار و ایمن است
  • بدون مالی بر درآمد بین المللی
  • مالیات تنها در مورد پولی که در پرتغال به دست آورده می شود قابل استفاده است
  • فرصت برای ساخت یک کسب و کار در یک محیط امن

خروجی مالی اقامت پرتغال و ویزا با سرمایه گذاری

همانطور که توسط دولت پرتغال مورد نیاز است سرمایه گذاری در املاک پرتغال پرتال با حداقل ارزش 500،000 یورو مورد نیاز است

Terranova Global دارای مشارکت قوی با همه بزرگ توسعه دهندگان و سازمان های املاک و مستغلات در پرتغال است و ما بهترین شبکه ای از خدمات حرفه ای و شرکای محلی را به بهترین نحو به نیازهای منحصر به فرد خود ارائه می دهیم.

ما با شما و شبکه ما از توسعه دهندگان، وکیل مهاجرت پرتغالی ما و سازمان های ما به منظور ارائه لیست جامع از بهترین فرصت های سرمایه گذاری، و ارائه مطالعه امکان سنجی سرمایه گذاری های املاک و مستغلات پرتغال با شما کار می کنند. تجزیه و تحلیل جامع ما به نیازهای خاص شما متصل است و شامل مطالعات امکان سنجی، نظرسنجی های منطقه و تجزیه و تحلیل محل سایت است.

Citizenship Enquiry

درباره پرتغال

پرتغال به لحاظ استراتژیک در نقاط دیدار سه قاره – اروپا، آفریقا و آمریکا، همیشه یک قوری از فرهنگ است و امروز قدیمی ترین کشور در اروپا است تا مرزهای تاریخی خود را حفظ کند. کشور دارای میراث تاریخی غنی، آب و هوای مدیترانه ای و تنوع چشم انداز های خیره کننده و شهرها است که به طور مداوم به عنوان یکی از محبوب ترین مکان های جهان شناخته شده است.

پرتغال دموکراسی بالغ با یک محیط سیاسی پایدار و مؤسسات دموکراتیک پیشرفته است که شامل مراقبت های بهداشتی و آموزش عالی در سطح پیشرفته است. این یک اقتصاد آزاد بازار آزاد سریع است و عضو اتحادیه اروپا است. جمعیت پرتغالی بسیار تحصیل کرده و عمدتا دو زبانه است: نیمی می تواند حداقل یک زبان خارجی، بیشتر انگلیسی صحبت کند. این تنوع چند زبانه و چند فرهنگی همراه با یک سنت استقرار قرن ها از استقبال از تازه واردان، تضمین می کند که در پرتغال شما واقعا در خانه احساس خواهید کرد.

فاصله زمانی اقامت پرتغال

ماه اول

    هنگامی که قرارداد خدمات جهانی Terranova Global امضا شده است، آماده ارائه درخواست شما خواهیم بود.

    ما از تخصص ما استفاده خواهیم کرد و جزئیات بیشتری از بهترین دارایی های بالقوه یا خرید های توسعه را به اشتراک می گذاریم. مشتری سپس به نمایندگی ارشد از Terranova Global به پرتغال سفر خواهد کرد که از مشاهده شخصی از املاک پرتغال و فرایند خرید (از جمله حساب های قانونی و بانکی) از فرد حمایت خواهد کرد.

    این الزام است که قبل از ارسال درخواست گذرنامه برای همه متقاضیان در این مرحله تایید شود. همچنین این بازدید از اداره مهاجرت برای همه متقاضیان ضروری است. در صورتی که کلاینت و خانواده دارای ویزای شنگن ندارند، ویزای توریستی پرتقال پرتغال می تواند در کنسولگری پرتغال در کشور محل اقامت درخواست شود.

    هنگامی که اموال نهایی شد انتقال وجوه برای خرید اعدام خواهد شد.

سوم ماه

    خرید ملک پرتغال از طریق شرکای حقوقی Terranova Global نهایی شده و درخواست برای اقامت پرتغالی به دولت ارائه می شود. پروانه اموال بخشی از این پرونده است و هزینه پردازش دولت پرتغال پرداخت می شود.

ماه چهارم

    پس از تایید برای درخواست، یک جلسه با مقامات دولتی برای همه متقاضیان برنامه ریزی شده و هزینه اقامت توسط مشتری منتقل شده است. مجوز اقامت پس از 45 روز از این جلسه صادر خواهد شد و توسط تیم حقوقی Terranova Global از طرف طرف مشتری جمع آوری شده و به طور مستقیم به مشتری در کشور خود تحویل داده می شود.

اقامت دائم پرتغال کشور های رایگان ویزا

172 COUNTRIES

A

  • Albania
  • American Samoa
  • Anguilla
  • Argentina
  • Armenia
  • Aruba
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan

B

  • Bahamas
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Barbados
  • Belgium
  • Belize
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bonaire
  • Bosnia Herzegovina
  • Botswana
  • Brazil
  • British Virgin Islands
  • Brunei
  • Bulgaria
  • Burkina Faso

C

  • Cambodia
  • Canada
  • Cayman Islands
  • Cape Verde
  • Chile
  • Colombia
  • Cook Islands
  • Comoros
  • Costa Rica
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic

D

  • Denmark
  • Djibouti
  • Dominica
  • Dominican Republic

E

  • Egypt
  • El Salvador
  • Estonia
  • Ethiopia
  • Equador

F

  • Falkland Islands
  • Fiji
  • Finland
  • France
  • French Guiana

G

  • Gabon
  • Gambia
  • Georgia
  • Germany
  • Gibraltar
  • Greece
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guyana

H

  • Haiti
  • Honduras
  • Hong Kong
  • Hungary

I

  • Iceland
  • India
  • Indonesia
  • Iran
  • Iraq
  • Ireland {Republic}
  • Israel
  • Italy

J

  • Jamaica
  • Japan
  • Jordan

K

  • Kazakhstan
  • Kenya
  • Kiribati
  • Korea South
  • Kosovo
  • Kuwait
  • Kyrgyzstan

L

  • Laos
  • Latvia
  • Lebanon
  • Lesotho
  • Lithuania
  • Luxembourg

M

  • Macau
  • Macedonia
  • Madagascar
  • Malawi
  • Malaysia
  • Maldives
  • Malta
  • Marshall Islands
  • Martinique
  • Mauritania
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Mexico
  • Micronesia
  • Moldova
  • Montenegro
  • Montserrat
  • Morocco
  • Mozambique
  • Myanmar, (Burma)

N

  • Namibia
  • Nepal
  • Netherlands
  • New Caledonia
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Niue
  • Northern Mariana Isl.
  • Norway

O

  • Oman

P

  • Palau
  • Panama
  • Papua New Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Philippines

Q

  • Qatar

R

  • Reunion
  • Romania

S

  • St Lucia
  • Samoa
  • Senegal
  • Serbia
  • Seychelles
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Solomon Islands
  • South Africa
  • Sri Lanka
  • St Barthelemy
  • St Maarten
  • St Martin
  • St Pierre & Miquelon
  • Suriname
  • Swaziland
  • Sweden
  • Switzerland

T

  • Taiwan
  • Tajikistan
  • Tanzania
  • Timor-Leste
  • Togo
  • Tonga
  • Tunisia
  • Turkey
  • Turks & Caicos
  • Tuvalu

U

  • Uganda
  • Ukraine
  • United Kingdom
  • United States
  • Uruguay

V

  • Vanuatu
  • Venezuela

W

  • Wallis & Futun

Z

  • Zambia
  • Zimbabwe

سوالات متداول در مورد ویزا پرتغال

این برنامه اقامت توسط دولت پرتغال برای اقامت دائم و تابعیت در پرتغال به کسانی است که 500،000 یورو را در املاک و مستغلات سرمایه گذاری می کنند. این ارائه می دهد حق زندگی، کار، مطالعه و یا انجام کسب و کار در هر نقطه در پرتغال و اتحادیه اروپا.
بله، گزینه های ویزای طلایی یونان و اسپانیا نیز موجود است. هر دو برنامه توسط ما ارائه می شوند.
- این مزایای متعددی را برای سرمایه گذاران فراهم می کند: - سفر ویزای رایگان در کشورهای شنگن - حق زندگی، کار، مطالعه یا انجام کار در پرتغال - دسترسی به امکانات بهداشتی عالی - اقامت دائم پس از 5 سال - شهروندی پرتغال پس از 6 سال.
طرح ویزای طلایی برای درخواست بسیار ساده است. الزام اصلی این است که 500،000 یورو را در یک ملک در پرتغال سرمایه گذاری کنید و آنرا حداقل 5 سال نگه دارید. حداقل دوره اقامت در پرتغال در طول سال اول و سپس 14 روز در طول هر دوره پس از دو سال، 7 روز است.
مجوز اقامت برای یک سال معتبر است و پس از آن دو بار برای مدت دو سال تجدید می شود. بعد از 5 سال به محل اقامت دائم تبدیل خواهد شد.
با توجه به قوانین مربوط به شهروندی در پرتغال، کسانی که در 6 سال به طور قانونی در پرتغال زندگی می کنند می توانند برای شهروندی پرتغالی درخواست دهند.
26 کشور اروپایی منطقه شنگن را تشکیل می دهند. به عنوان یک دارنده کارت اقامت در پرتغال، شما حق دارید از طریق تمام کشورهایی که از اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین.
بله شما حق دارید همسر، فرزندان وابسته و سایر اعضای وابسته خود را در درخواست ویزای طلایی خود قرار دهید. آنها واجد شرایط اقامت دائم پس از 5 سال و گذرنامه پرتغالی پس از 6 سال خواهند بود.