Contact Us For
More information

Contact Us

اقامت مالتا و ویزا با سرمایه گذاری

یک گذرنامه اتحادیه اروپا EU  را از طریق برنامه سرمایه گذاری از طریق شهروندی مارتین دریافت کنید و به یک دنیای مزایا با امکان اقامت در هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا دسترسی پیدا کنید.

قامت و برنامه ویزای Malta در سال 2015 راه اندازی شد و اجازه می دهد تا شما و خانواده خود برای اقامت، کار یا تحصیل نامحدود در مالت داشته باشید. با کارت اقامت خود در اتحادیه اروپا، می توانید آزادانه به کشور شنگن سفر کنید بدون این که نگران دریافت ویزا باشید. علاوه بر این، شما و وابستگان شما مجاز به اقامت در هر کشور شنگن تا 6 ماه در یک سال می باشند. برنامه اقامت مالتا می تواند منجر به اجازه اقامت طولانی مدت در اروپا شود که به شما و خانواده تان امکان می دهد در هر کشور اروپایی سکونت داشته باشید. این برنامه از موفقیت شهروندی مالتی توسط برنامه سرمایه گذاری پیروی می کند و توسط وزیر پارلمان مالتیاس برای رقابت و رشد اقتصادی معرفی شد.

Terranova Global به عنوان یک شرکت معتبر توسط دولت مالتا، با موفقیت به صدها خانواده از تمام نقاط جهان برای تبدیل شدن به یک ساکن اروپایی کمک کرده است.

مدت زمان 4-6 ماه
کشورهای مالتی ویزای رایگان سفر آزادانه در منطقه شنگن
نوع سرمایه گذاری سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی مالتس به مدت پنج سال حفظ می شود
هزینه سرمایه گذاری اوراق قرضه دولتی مالتا از 250،000 یورو

مزایای اقامتگاه مالتا

آزادی برای خانواده شما

  • اقامت اروپا در 6 ماه بدون نیاز به زبان یا اقامت
  • اقامت دائم برای زندگی که به نسل های آینده از طریق نسل منتقل می شود
  • در مورد اقامتگاه جدید خود به کشور خود گزارش ندهید

امنیت برای خانواده شما

  • همسران و کودکان تا سن 27 سالگی مجاز به اعمال وابستگان می باشند
  • حق زندگی، کار و تحصیل در مالت.
  • دسترسی به آموزش و پرورش و مراقبت های بهداشتی در مالت
  • مالت فضای پایدار و امن برای خانواده و کسب و کار ارائه می دهد.

لذت بردن از سفر ویزا رایگان

  • آزادی سفر به ویزا به 26 کشور شنگن
  • در هر کشور شنگن 6 ماه در سال باقی بمانید.
  • امکان کسب اقامت طولانی مدت اروپایی که اجازه می دهد شما و خانواده تان در هر کشور اروپایی زندگی کنید

مزایای مالی و مالیات

  • شما ملزم به گزارش مالی و یا پرداخت مالیات بر درآمد خود در سراسر جهان نیستید
  • مالت قراردادهای مالیاتی دوگانه با بیش از 60 کشور دارد
  • انگلیسی یکی از زبانهای رسمی است و تمام قوانین به زبان انگلیسی است
  • برجسته مالی، مخابرات، بانکداری و ساختار مراقبت های بهداشتی

آزادی برای خانواده شما

  • اقامت اروپا در 6 ماه بدون نیاز به زبان یا اقامت
  • اقامت دائم برای زندگی که به نسل های آینده از طریق نسل منتقل می شود
  • در مورد اقامتگاه جدید خود به کشور خود گزارش ندهید

امنیت برای خانواده شما

  • همسران و کودکان تا سن 27 سالگی مجاز به اعمال وابستگان می باشند
  • حق زندگی، کار و تحصیل در مالت.
  • دسترسی به آموزش و پرورش و مراقبت های بهداشتی در مالت
  • مالت فضای پایدار و امن برای خانواده و کسب و کار ارائه می دهد.

لذت بردن از سفر ویزا رایگان

  • آزادی سفر به ویزا به 26 کشور شنگن
  • در هر کشور شنگن 6 ماه در سال باقی بمانید.
  • امکان کسب اقامت طولانی مدت اروپایی که اجازه می دهد شما و خانواده تان در هر کشور اروپایی زندگی کنید

مزایای مالی و مالیات

  • شما ملزم به گزارش مالی و یا پرداخت مالیات بر درآمد خود در سراسر جهان نیستید
  • مالت قراردادهای مالیاتی دوگانه با بیش از 60 کشور دارد
  • انگلیسی یکی از زبانهای رسمی است و تمام قوانین به زبان انگلیسی است
  • برجسته مالی، مخابرات، بانکداری و ساختار مراقبت های بهداشتی

خروجی مالی اقامت مالتا و ویزا با سرمایه گذاری

شما می توانید برای محل اقامت مالت و اجازه اقامت دائم خود را از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی مالتس به مبلغ 250،000 یورو دریافت کنید که به مدت پنج سال حفظ شود.

شما نیز ملزم به داشتن یک آدرس اقامت در مالت برای مدت 5 سال یا از طریق خرید ملک با حداقل مقدار 270،000 یورو یا از طریق اجاره ملک با حداقل اجاره سالیانه 10،000 یورو هستید.

سهم دولتی غیر قابل استرداد از 30،000 یورو نیز به اداره مالت برای پروسه رسیدگی به حسابرسی پرداخت می شود.

Citizenship Enquiry

درباره مالتا

مالت جمهوری مجارستان با یک محیط سیاسی پایدار، یک اقتصاد قوی و یک آب و هوای شگفت انگیز دریای مدیترانه ای است که 300 روز از آفتابی سالانه به ارمغان می آورد. مالت از سال 2004 عضو کلیدی اتحادیه اروپا بوده و از سال 2007 عضو شنگن بوده است.

در سال های اخیر، دولت مالت به طور پویا دنباله دار برای جذب سرمایه گذاری خارجی با انگیزه های جذاب با هدف سرمایه گذاری های بین المللی و کسب و کار است. این ابتکار عمل دولت طرفدار کسب و کار، تلاش دارد تا بر روی بسیاری از نقاط قوت فعلی مالت مانند روابط اقتصادی بین المللی عالی خود، نیروی کار با تحصیلات عالی و زبان انگلیسی و کیفیت زندگی با کیفیت عالی و نظام آموزش عالی و آموزش عالی ایجاد کند.

مالت دارای سطح بالایی از ایمنی و امنیت است و به عنوان خطرناک ترین کشور جهان در گزارش جهانی خطر رتبه بندی شده است. سیستم بهداشتی مالتی به عنوان یکی از بهترین ها در جهان توسط سازمان بهداشت جهانی رتبه بندی شده است.

با استفاده از این مدارک جذاب، مالت به عنوان یک کشور بسیار جذاب برای اقامت و کسب و کار در نظر گرفته شده است.

فاصله زمانی اقامت مالتی

1 - 2 ماه

    پس از امضای توافقنامه خدمات جهانی Terranova Global ما درخواست شما را آغاز خواهیم کرد و بررسی اولیه بررسی داخلی در پرونده شما را انجام خواهیم داد.

    تیم تضمین جهانی Terranova Global بازبینی کامل در مورد تمام اسناد آماده خود را برای اطمینان از یک فرآیند نرم افزاری صاف و سریع انجام خواهد داد.

    پس از بازبینی ثانویه توسط مدیر عملیات Terranova Global، برنامه آماده است تا به مقامات دولتی مالت ارسال شود.

    هنگامی که درخواست شما برای برنامه اقامت مالت به طور رسمی به دولت مالت ارسال می شود، روند رسیدگی به دعوا آغاز می شود.

ماه سوم و پنجم

    هنگامی که رسیدگی های قانونی به اتمام برسد شناسه آژانس ویزا مالتی تاکید نامه ای صادر می کند

    ما انتقال هزینه سهم و خرید اوراق قرضه دولتی را ترتیب خواهیم داد

    ما با شما برای سازماندهی و نهایی شدن اجاره ملک کار خواهیم کرد

     

ماه ششم

    شما و خانواده تان از مالت برای بیومتریک بازدید می کنند

    گواهی اقامت مستمر و کارت اقامت شما به شما خواهد رسید

* برآورد زمان ممکن است بسته به فرایند رسیدگی به امور مالتی در دولت مالت متفاوت باشد

اقامت دائم مالت کشور های رایگان ویزا

26 COUNTRIES

A

  • Austria

B

  • Belgium

C

  • Czech Republic

D

  • Denmark

E

  • Estonia

F

  • Finland
  • France

G

  • Germany
  • Greece

H

  • Hungary

I

  • Iceland
  • Italy

L

  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • Luxembourg

M

  • Malta

N

  • Netherlands
  • Norway

P

  • Poland
  • Portugal

S

  • Slovakia
  • Slovenia
  • Spain
  • Sweden
  • Switzerland

سوالات متداول درباره اقامت مالتا

برنامه اقامت دائمی برای هر کسی که دارای پس زمینه تمیز است، بدون توجه به اینکه کشور شما از کدام کشور است، باز است. ما در هر مرحله از درخواست شما با تیم ما در دفاتر دبی و مالت، به شما و خانواده تان کمک خواهیم کرد. وکلا و مأمورین مهاجرت ما با تمام برنامه های مهاجرت عمده در زمینه های خود تجربه می کنند.
برنامه مهاجرت ویزای مالتی MRVP به افراد اجازه می دهد که اقامت مالتی و اقامت در اتحادیه اروپا را بدست آورند که اجازه سفر بدون ویزا را در کشورهای عضو شنگن می دهد. سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی مالتس به مبلغ 250،000 یورو برای نگهداری پنج ساله ضروری است.
شما می توانید بدون ویزا به تمام کشورهای منطقه شنگن از جمله سوئیس سفر کنید. شما مجاز به اقامت در هر کشور شنگن تا 6 ماه در سال هستید.
بله، بسیار متفاوت است. برنامه ویزای پرتغالی پرتقال نیاز به خرید ملک برای 500،000 یورو در پرتغال دارد و مجوز اقامت شما برای 5 سال اول موقت است. در حالی که در برنامه اقامت مالتا، سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی صورت می گیرد و مجوز اقامت برای مدت نامحدود از ابتدا است.
با کارت اقامت شما اجازه اقامت در مالت تا زمانی که می خواهید. گواهی محل اقامت معتبر است.
اگر در مدت 5 سال در مالت زندگی می کنید، می توانید برای شهروندی مالت درخواست کنید و گذرنامه اتحادیه اروپا را بدست آورید با این که شما دیگر معیارهای واجد شرایط بودن را برآورده می کنید.
نه، شما مجبور نیستید اگرچه گواهی و اجازه اقامت شما به طور نامحدود معتبر است، نیازی به حداقل اقامت وجود ندارد و به این معنی نیست که مجبور نیستید مالت را صرف کنید.
شما می توانید همسر خود، فرزندان وابسته شما تا سن 27 سالگی و والدین خود را شامل کنید. والدین شما در قانون نیز می توانند به شما اضافه شوند.
آنها اجازه دارند اقامت مالت خود را حفظ کنند، حتی اگر آنها ازدواج کرده و به شما وابسته نیستند. آنها همچنین می توانند اجازه اقامت برای همسر و فرزندان خود را درخواست کنند.
اگر شما یک کارت اقامت مالتا و اروپا دارید، مجبور نیستید که یک ویزای شنگن برای سفر به هر یک از 26 کشور شنگن داشته باشید. اجازه اقامت شما اجازه دسترسی رایگان به ویزا را می دهد.