اقامت پرتغال را از طریق انتقال سرمایه و یا سرمایه گذاری امن در بخش املاک بدست آورید.
از طریق این برنامه تنها نیاز به زمانی حداقلی برای اقامت دارید: 7 روز برای سال اول و 15 روز برای هر یک از دو سال بعد از آن

فرصت کسب شهروندی پرتغال و اتحادیه اروپا ظرف 6 سال

سفر بدون ویزا به تمامی کشورهای حوزه شنگن

نیاز به اقامت حداقلی کم

مجوز زندگی، کار و تحصیل در پرتغال

برنامه ویزای طلایی پرتغال

قدرت اقتصادی منطقه یورو و پایداری اجتماعی سیاسی اروپا مدتهای زیادی است که این قاره را به مقصدی مناسب برای آنانی تبدیل کرده است که در صدد اقامت در این منطقه هستند.

با افزایش ناپایداری ژئوپلتیکی در مقیاس جهانی، ارزش زندگی در یک کشور اروپایی هرگز تا بدین حد واضح و مبرهن نبوده و در عین حال هرگز به سختی امروز نیز نبوده است.

در ترانووا گلوبال، ما به شما گزینه ای ساده برای اقامت پیشنهاد خواهیم کرد که فاقد هرگونه پیچیدگی اداری است: برنامه ویزای طلایی پرتغال

این برنامه روشی ساده برای اعطای اقامت به کسانی است که سهمی مثبت در توسعه اقتصادی پرتغال از طریق انتقال سرمایه و یا سرمایه گذاری در بخش املاک دارند.

برنامه ویزای طلایی در سال اکتبر 2012 توسط مقامات پرتغال به عنوان راهی برای سرمایه گذاران جهت کسب اقامت 5 ساله در این کشور راه اندازی گردید. این مجوز، به دازندگان آن این امکان را می دهد تا در کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا کار، زندگی و تحصیل کنند.

پس از 5 سال، سرمایه گذاران می توانند درخواست اقامت دائم کرده و پس از 6 سال واجد شرایط اخذ شهروندی و پاسپورت پرتغالی خواهند شد.

شما لازم است تنها برای مدتی حداقلی در پرتغال اقامت کنید:

: 7 روز در طول سال اول و 15 روز در طی دو سال پس از آن.
علاوه بر آن، می بایست یکی از سرمایه گذاریهای زیر را انجام دهید:

  • 150 هزار یورو در قالب سهام و اوراق بهادار به مدت 5 سال
  • 500 هزار یورو در قالب املاک در پرتغال

اقامت پرتغال قابل تعمیم به اعضای خانواده شما از جمله همسر، فرزندان و وابستگان خانوادگی از جمله افراد بالای 18 سال و مشغول به تحصیل می باشد..

اقامت اروپا برای شما و خانواده تان

حتی اگر اقامت اولیه شما از کشور دیگری است، می توانید اقامت پرتغال را دریافت کنید. این اقامت قابل تعمیم به اعضای خانواده شما از جمله همسر، فرزندان و وابستگان خانوادگی از جمله افراد بالای 18 سال و مشغول به تحصیل می باشد.

دریافت اقامت در پرتغال نیازمند حداقل زمان اقامت در این کشور بوده و برای شما و خانواده شما مزایای زیر را دارد:

  • اجازه کار در پرتغال
  • دسترسی به تمامی خدمات عمومی از جمله تحصیل و بیمه سلامت
  • سفر بدون ویزا به کشورهای عضو شنگن
  • امکان زندگی در ملک خود و اجاره دادن آن
  • امکان داشتن مالکیت مشترک بر روی املاک

در پنجمین سال از اقامت شما در پرتغال، اقامت دائم این کشور را دریافت خواهید کرد. در این زمان این امکان را دارید تا ملک خود را به فروش برسانید.

در پایان سال ششم اقامت شما در پرتغال شما واجد شرایط برای شهروندی پرتغال و اتحادیه اروپا خواهید شد با این شرط که حداقل نمره زبان پرتغالی را کسب کنید. حداقل 150 کلمه و سطح زبان پرتغالی A2 برای قبولی در این امتحان لازم و کافی است.
.

پرتغال یکی از بهترین مکانها برای زندگی است. یکی از اعضای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن (شامل 26 کشور اروپا)

پرتغال در نقطه تماس سه قاره اروپا، آفریقا و آمریکا بوده و همواره محل برخورذ فرهنگهای گوناگون بوده است. امروزه پرتغال یکی از قدیمی ترین کشورهای اروپاست که همچنان مرزهای تاریخی خود را حفظ کرده است. این کشور میراث تاریخی گرانبهایی داشته و دارای اقلیم معتدل مدیترانه ای است. علاوه بر آن پرتغال دارای مناظر فوق العاده و متعدد و همچنین شهرهایی بوده که همگی این کشور را به یکی از پرطرفدارترین مقصدهای گردشگری تبدیل می کند.

پرتغال دارای سیستمی دموکراتیک و محیطی با ثبات سیاسی است که نهادهای دموکراتیک توسعه یافته ای نظیر سیستم آموزش و سلامت دارد. این کشور دارای بازار آزاد اقتصادی بوده که به سرعت در حال توسعه بوده و عضوی از بازار اتحادیه اروپاست.

جمعیت پرتغال بسیار تحصیل کرده بوده و بیشتر آنها دو زبانه هستند: تقریباً نیمی از جمعیت کشور حداقل به یک زبان دیگر که عمدتاً انگلیسی است تسلط دارند. چند زبانی و تنوع فرهنگی که در طی قرنها در این سرزمین وجود داشته و همچنین سنت قدیمی استقبال از تازه واردان، پرتغال را به کشوری تبدیل کرده که در آن احساس خانه بودن می کنید.
.

به عنوان یک شهروند اتحادیه اروپا قدم به دنیای مزایا بگذارید. همین امروز با ما تماس بگیرید.

در ترانووا (Terranova)،

ما خدمات مشاوره ای متعهدانه ای به شما ارائه داده تا در درجه اول نیازهای منحصر بفرد شما را دریافته و آنها را بگونه ای موثر برآورده سازیم..

تجربه جهانی، دانش محلی

ترانووا گلوبال دارای همکاری قوی با شبکه بنگاههای املاکی و آژانسهای مهم املاک در پرتغال است.
دسترسی ما به این شبکه گسترده بدان معناست که نهایت استفاده را از این شبکه خدمات حرفه ای کرده تا نیازهای منحصر بفرد شما را به بهترین نحو برآورده سازیم.

حمایت جامع تنظیم کننده

به عنوان مشتری ترانووا گلوبال (Terranova Global) ما در تمامی مراحل ویزای طلایی شما را یاری خواهیم داد.
ترانووا گلوبال فرآیند رسیدگی و ارزیابی مالی را بر عهده گرفته و شما در برآوردن نیازهایتان یاری کرده و شما را در مسیر تهیه مدارک و درخواستها راهنمایی و هدایت می کند. همچنین ما تمامی مراحل مربوط به فرآیند خرید را بر عهده می گیریم.
.

سودآورترین فرصتهای سرمایه گذاری

ما به دقت با شما و شبکه متخصصین و آژانسهای مرتبط با خود همکاری کرده تا لیستی جامع از بهترین فرصتهای سرمایه گذاری فراهم آوریم.
تحلیل جامع ما کاملاً منطبق با نیازهای شخص شما بوده و شامل مطالعات امکان سنجی، بررسی منطقه و تحلیل موقعیت محل است.
.

فرآیند

خرید ملک

  • وقتی در خصوص محل و ترجیحات خود برای خرید ملک به نتیجه رسیدید، ما تحقیقات خود را در خصوص املاک انجام داده و هماهنگی لازم برای رفتن سرمایه گذار به پرتغال و بازدید از ملک انجام خواهیم داد.
  • در پرتغال، ما به شما در تکمیل فرآیند خرید ملک کمک خواهیم کرد.

درخواست اقامت

  • ما شما را در تهیه مدارک مورد نیاز راهنمایی و کمک کرده و به شما در ارسال مدارک درخواست اقامت به کنسولگری پرتغال کمک خواهیم کرد.
  • وقتی مدارک درخواست اقامت ارسال گردیدند، اداره خدمات مهاجرت درخواست را ظرف 3 هفته تایید خواهد کرد.
  • زمانی که کارتهای اقامت صادر گردیدند، ما از تحویل این کارتها به شما اطمینان حاصل خواهیم کرد.

درخواست پست

  • ما شما را در کلیه مراحل اداری و فرآیندهای مربوطه کمک کرده و حتی پس از ارسال مدارک و تکمیل فرآیند، پیگیری های لازم را انجام خواهیم داد. این مراحل شامل تجدید اقامت و همچنین اقامت دائم و درخواست شهروندی می باشد.