از طریق سرمایه گذاری امن، گرین کارت آمریکا را ظرف مدت 18-12 ماه بدست آورید.
این برنامه بدون دردسر، امور اداری و رسمی را به حداقل رسانده و نیاز به حداقل نمره زبان، تحصیلات و یا تجربه کاری برای شرکت ندارد.

گرین کارت آمریکا ظرف مدت 12 ماه

شهروندی آمریکا در عرض 5 سال

زندگی، کار و تحصیل در هر نقطه ای از آمریکا

شهریه تحصیلی پایین تر در مراکز آموزشی عالی

برنامه سرمایه گذاری EB-5 آمریکا

برنامه ویزای EB-5 راهی ساده برای سرمایه گذاران و خانواده های آنهاست تا گرین کارت آمریکا، اقامت دائم و نهایتاً شهروندی آمریکا را اخذ کنند. هدف از برنامه EB-5 اثرگذاری مثبت بر اقتصاد آمریکا از طریق ایجاد شغل و سرمایه گذاری توسط سرمایه گذار خارجی.
این برنامه سرمایه گذاران خارجی را قادر می سازد تا با سرمایه گذاری کاری در آمریکا، حق زندگی و کار در آمریکا را برای خود، همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سالشان بدست آورند.
علاوه بر آن، سرمایه گذاران می توانند از طریق ارائه طرحهای پیشنهادی برای رشد اقتصادی و سرمایه گذاری در مراکز محلی نیز مشمول شرکت در این برنامه گردند.

برای واجد شرایط شدن در برنامه ویزای سرمایه گذاری EB-5 باید حداقل مبلغ سرمایه گذاری به ارزش 1 میلیون دلار آمریکا را در این کشور سرمایه گذاری کنید

اگر ترجیح می دهید که در حوزه ای هدفگذاری شده (منطقه با بیکاری بالا و یا روستایی) سرمایه گذاری کنید، حداقل مبلغ لازم برای سرمایه گذاری به مراتب کمتر شده و به میزان 500 هزار دلار می رسد. سرمایه گذاری 500 هزار دلاری در یک پروژه از طریق مرکز محلی مربوطه.

شما حق دارید در منطقه ای که سرمایه گذاری کرده اید زندگی کنید، لیکن الزامی به این امر نمی باشد.

اقامت در آمریکا و اجازه کار

برنامه ویزای EB-5 بر اساس کارکردی ساده تدوین شده است. این فرآیند ساده بدان معناست که شما نیاز به داشتن حداقل نمره زبان، مهارت، تحصیلات و یا سابقه کاری و مدیریتی ندارید.

با سرمایه گذاری در برنامه EB-5 شما از تمامی حقوق یک شخص مقیم آمریکا بهره مند خواهید شد که عبارتند از:

  • فرصت زندگی، کار و تحصیل در هر نقطه ای از آمریکا
  • شهریه کمتر در موسسات آموزش عالی
  • الزامی نبودن زندگی در محلی که سرمایه گذاری صورت گرفته است
  • الزامی نبودن مدیریت کردن یک شرکت به صورت مستقیم و فعالانه

شما همچنین این آزادی عمل را خواهید داشت تا سرمایه خود را که می تواند از منابع متعددی مانند هدیه، ارث، کار و یا هر فعالیت قانونی دیگری باشد، در آمریکا سرمایه گذاری کنید.

علاوه بر آن، خانواده شما متشکل از همسر و فرزندان وابسته و زیر 21 سال شما نیز واجد شرایط کسب اقامت از طریق درخواست شما خواهند بود.
.

بدون اغراق می توان گفت هیچ کشوری در جهان به اندازه آمریکا شرایط مطلوب برای زندگی را ندارد. اقتصاد آمریکا قویترین اقتصاد جهان تاکنون بوده و تولید ناخالص داخلی آن به تنهایی 22% از تولید ناخالص کل دنیا را شامل می شود.

اقتصاد قوی و پایدار آمریکا، این کشور را به مقصدی ایده آل برای سرمایه گذاران تبدیل کرده و دلار این کشور نیز رایج ترین ارز خارجی در مبادلات جهانی است که این امر نیز حاکی از پایداری و احترامی است که باید برای اقتصاد این کشور قائل شد. علاوه بر آن، مطالعه ای که بر روی تمامی کشورهای OECD انجام شد، نشان می دهد که مردم آمریکا بالاترین درآمد سرانه متوسط را در جهان دارند.

با این وجود، فقط عرصه اقتصادی نیست که در آن آمریکا سرزمین فرصتها قلمداد گردد. به عنوان یک شخص مقیم آمریکا شما این انتخاب را دارید تا فرزندان خود را به مدارس عمومی یا دولتی که برنامه آموزش بین المللی دارند فرستاده و از آموزش مناسب آنان براساس الگوهای بین المللی و با کیفیت اطمینان حاصل کنید.

سیستم بیمه سلامت آمریکا با فناوری کاملاً جدید و مدرن و برنامه های آموزشی دقیق جزو پیشرفته ترین سیستمهای دنیا بوده و تعجبی ندارد که این کشور مقصدی پرطرفدار برای گردشگران در حوزه پزشکی باشد.

فرصتهای گردشگری متداول در آمریکا نیز بسیار زیاد می باشند – از شهرهای جهانی مانند نیویورک و لس آنجلس تا مناظر بی نظیر در پارک یلواستون و گراند کانیون و همچنین فرصتهای گردشگری دیگر در آمریکا شامل موارد بسیاری از زیبایی طبیعت گرفته تا فرهنگ آشپزی و سرگرمی را شامل می گردد.

این کشور با سابقه طولانی در خوشامدگویی به مسافران و کسانی که قصد اقامت در این کشور را دارند (فارغ از فرهنگ و پیشینه) کشوری است که آموخته تا همواره پذیرای تنوع باشد و شما نیز در این کشور احساس خانه بودن خواهید داشت زیرا ایالات متحده مخلوطی از فرهنگهای مختلف است.

رویای آمریکایی شما تنها 12 ماه با شما فاصله دارد. همین امروز با ما تماس بگیرید.

نماینده انحصاری ویزای EB-5 آمریکا

ترانووا گلوبال تنها نماینده پروژه های EB-5 با تضمین دولت هستند.

شبکه جهانی ما به گونه ای از شما پشتیبانی کرده تا با نهایت استفاده از شبکه خدمات حرفه ای و همکاران محلی خواسته های شما را برآورده سازند.
.

حمایت جامع تنظیم کننده

به عنوان مشتری ترانووا گلوبال، ما شما را در کل فرآیند ویزای EB-5 کمک خواهیم کرد.

ما شما را در تمامی مراحل فرآیند سرمایه گذاری فردی از رسیدگی و ارزیابی مالی تا نیازهای تنظیم کننده به عهده گرفته و شما را در طی فرآیند خرید ملک، آماده سازی مدارک اجاره ملک و همچنین درخواست اقامت راهنمایی خواهیم کرد.

ما همچنین شما را در کل مراحل اداری، فرآیندها و پیگیری ها حتی پس از تکمیل فرآیند کمک خواهیم کرد. این مراحل شامل گرین کارت دائم و درخواست شهروندی می شود.

مشاوره سرمایه گذاری مسئولانه

ما به دقت با شما و شبکه متخصصین و آژانسهای مرتبط با خود همکاری کرده تا لیستی جامع از بهترین فرصتهای سرمایه گذاری فراهم آوریم.

تحلیل جامع ما کاملاً منطبق با نیازهای شخص شما بوده و شامل مطالعات امکان سنجی، بررسی منطقه و تحلیل موقعیت محل است.

18-12 ماه تا گرین کارت آمریکا

گرین کارت موقت: ماههای 1 تا 12

  • ما به شما مشاوره و کمک لازم در جهت انتخاب یک پروژه مناسب برای سرمایه گذاری را می دهیم. پس از انتخاب پروژه توسط شما، ما تحقیق در مورد منابع مالی را انجام داده و گواهی سرمایه گذاری برای درخواست از طریق فرم I-526 را تهیه می کنیم.
  • در این مرحله، نیاز است تا شما سرمایه گذاری خود را انجام دهید.
  • سپس ما فرم I-526 را ارسال نموده که عموماً ظرف مدت 12 تا 18 ماه مورد پذیرش قرار می گیرد. در این مرحله، شما گرین کارت موقت خود را دریافت خواهید کرده و به صورت مشروط و به مدت دو سال اقامت آمریکا را کسب خواهید کرد.

گرین کارت دائمی: سال 2

  • ما فرم درخواست I-829 را 90 روز پیش از یکساله شدن اقامت مشروط شما برای USCIS ارسال خواهیم کرد.
  • گرین کارت دائمی شما ظرف 6 تا 8 ماه از زمان ارسال صادر خواهد شد.

شهروندی: سال 5

  • 5 سال پس از اقامت قانونی شما در آمریکا و زمانی که شما گرین کارت خود را دریافت کردید، اگر تا حداقل نصف این زمان را در خاک آمریکا اقامت داشتید، واجد شرایط اخذ شهروندی آمریکا و پاسپورت این کشور خواهید بود.
  • همچنین لازم است پیش از درخواست برای شهروندی حداقل از سه ماه قبل در آمریکا مانده باشید.

AMERİKA E1 VE E2 GİRİŞİMCİ VİZELERİ

Amerikan Vatandaşlığı