از طریق سرمایه گذاری در بخش املاک، اقامت مالتا را برای خود و خانواده تان بدست آورید
تیم مشاوران متعهد و حرفه ای ما شما در کل فرآیند و در هر مرحله مورد حمایت و پشتیبانی قرار خواهند داد..

کسب اقامت مالتا در عرض 4 تا 6 ماه

سفر بدون ویزا به تمامی کشورهای حوزه شنگن و سوییس

عدم نیاز به اقامت حداقلی

رژیم مالیاتی پایین

برنامه اقامتی مالتا

با افزایش بی ثباتی در اقلیم ژئوپولتیکی جهانی، روزانه افراد بسیاری درصدد اخذ شهروندی اروپا بوده تا از این طریق دسترسی به اقلیم باثبات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی داشته باشند.

با این وجود، قوانین سفت و سخت مهاجرتی و فرآیندهای دراز مدت مربوط به آن، اغلب سد راه رسیدن به فرصتهای موجود در اروپا می باشد. در ترانوواگلوبال، ما روشی ساده و بی دردسر برای دریافت اقامت اروپا به شما پیشنهاد می کنیم: برنامه اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

این برنامه روشی سریع و کارآمد برای سرمایه گذاران خارجی از کشورهای غیرعضو اتحادیه اروپاست تا اقامت معتبر اتحادیه اروپا را بدست آورند. این اقامت علاوه بر آنکه به سرمایه گذار و خانواده اش امکان زندگی در مالتا را می دهد، اجازه سفر بدون ویزا به تمامی کشورهای حوزه شنگن از جمله سوییس را نیز می دهد.

برای ئاشتن شرایط لازم جهت درخواست اقامت مالت نیازمند موارد زیر هستید:

  • بیمه سلامت معتبر
  • درآمد سالانه بالای 100 هزار یورو یا داشتن سرمایه ای حداقل برابر با 500 هزار یورو

علاوه بر آن، نیاز است تا پرداختهای زیر را نیز انجام دهید:

  • سرمایه گذاری 250 هزار یورویی در اوراق بهادار دولتی برای یک دوره حداقل پنج ساله
  • اعطای کمک 30 هزار یورویی به دولت مالتا
  • خرید ملکی به قیمت حداقل 270 هزار یورو در گوزو (جنوب مالتا) و یا خرید ملکی به قیمت 320 هزار یورو در مالتا
    یا
  • اجازه ملکی به قیمت 10 هزار یورو در سال در گوزو (جنوب مالتا) و یا اجاره ملکی به قیمت 12 هزار یورو در سال در مالتا

اعضای خانواده متقاضی و فرزندان وی که ازدواج نکرده و بین 18 تا 26 سال بوده و همچنین والدین متقاضی که بالای 55 سال سن داشته باشند، در درخواست متقاضی منظور خواهند شد..

اقامت اتحادیه اروپا و دسترسی به دنیایی بدون نیاز به ویزا

با شرکت در برنامه سرمایه گذاری شخصی مالتا، شما و خانواده تان حق اقامت نامحدود در مالتا را خواهید داشت.

برخی مزایای که به افراد مقیم در مالتا تعلق می گیرد عبارتند از:
:

  • عدم نیاز به داشتن اقامت حداقل
  • سفر بدون نیاز به ویزا به اتحادیه اروپا و کشورهای حوزه شنگن
  • حق درخواست برای اجازه کار به عنوان زیرمجموعه درخواست اصلی که امکان دسترسی به خدمات عمومی مانند بیمه سلامت و تحصیل را فراهم می سازد
  • تعلق مالیات تنها بر درآمد کسب شده در مالتا

کشور مالتا شامل گروهی از جزایر بوده که در وسط دریای مدیترانه واقع شده است.

مالتا سیستم جمهوری پارلمانی به همراه فضای سیاسی باثبات، اقتصاد قوی و اقلیم گرم مدیترانه ای بوده که تقریباً 300 روز سال هوای آفتابی دارد. این کشور از سال 2014 عضو اتحادیه اروپا و از سال 2017 عضو حوزه شنگن بوده است.

مالتا دارای سطح بالای آرامش و امنیت بوده و بر طبق گزارش سازمان جهانی خطر، دومین کشور امن جهان است. شهروندان مالتا همواره از فضای پاک و زیرساختهای توسعه یافته مانند تحصیلات عالی و سیستم بیمه سلامت که بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی یکی از بهترین سیستمهای جهان است بهره مند هستند.

اقتصاد قدرتمند مالتا منجر به پایین ترین میزان نرخ بیکاری در اروپا بوده و از سال 2015 دارای رتبه A در رده بندی اعتباری از سوی موسسه فیتچ می باشد.

با داشتن ویژگیهای جذابی که در بالا به آنها اشاره شد، مالتا به عنوان یکی از 3 مرکز مالی دنیا شناخته شده و امروزه به عنوان کشوری بسیار جذاب برای مراکز مالی است.

دسترسی به تمامی مزایای اقامت در اتحادیه اروپا. زندگی جدید خود را از همین امروز آغاز کنید.

در ترانووا (Terranova)

ما خدمات مشاوره ای متعهدانه ای به شما ارائه داده تا در درجه اول نیازهای منحصر بفرد شما را دریافته و آنها را بگونه ای موثر برآورده سازیم.

تجربه جهانی، دانش محلی

شبکه جهانی ما شامل اداراتی در مالتا بوده و به گونه ای از شما پشتیبانی کرده تا با نهایت استفاده از شبکه خدمات حرفه ای و همکاران محلی خواسته های شما را برآورده سازند.

حمایت جامع تنظیم کننده

ما شما را در تمامی مراحل فرآیند سرمایه گذاری فردی از رسیدگی و ارزیابی مالی تا نیازهای تنظیم کننده به عهده گرفته و شما را در طی فرآیند خرید ملک، آماده سازی مدارک اجاره ملک و همچنین درخواست اقامت راهنمایی خواهیم کرد.

در حین توافق صورت گرفته با اداره ثبت احوال مالتا، مقامات این سازمان کلیه مراحل اداری مربوط به پاسپورت، اوراق هویتی و مدارک اقامتی را انجام خواهند داد.

فرصتهای سودآور برای سرمایه گذاری

متخصصان سرمایه گذاری ما شما در یافتن فرصتهای مناسب سرمایه گذاری که متناسب با نیازهای شماست یاری کرده و مطالعات امکان سنجی در خصوص گزینه های ملکی متفاوت را انجام می دهند.

4 ماه تا دریافت اقامت ماتا

کل فرآیند اخذ شهروندی مالتا از طریق سرمایه گذاری حدود 4 ماه از زمان تایید اولیه دولت تا تحویل کارت اقامت به طول می انجامد.

پیش از عزیمت به مالتا

  • ما برای دریافت تایید اولیه از سوی دولت، درخواست ارزیابی مالی انجام می دهیم
  • پس از دریافت تایید اولیه ما قرارداد مشاوره را تنظیم می کنیم
  • ما درخواست رسمی را ارسال کرده که در این مرحله نیاز به پرداخت اولیه حق مشاوره و همچنین هزینه 5500 یورویی برای اداره ثبت احوال مالتا می باشد
  • پس از دریافت درخواست، اداره ثبت احوال مالتا نامه تایید خود را ارسال کرده و از طریق نامه می توان برای بازدید سرمایه گذار از مالتا هماهنگی های لازم را انجام داد.

هنگام رسیدن به مالتا

  • دریافت الباقی حق مشاوره و پرداخت 24500 یورو به اداره ثبت احوال مالتا
  • هماهنگی برای اجاره، خرید ملک یا خرید اوراق بهادار، به عهده گرفتن مبادلات بانکی و هماهنگی برای دریافت بیمه سلامت

تحویل کارت اقامت

  • ● در عرض 4 ماه، گواهی اقامت دائم و کارتهای مربوطه برای شما ارسال خواهند شد.